Skriveretræte 2019

Skrivero og skrivetro

Rekreation betyder at forny og genskabe.
 Vi vil gennem noget af det bedst skrevne poesi og litteratur fordybe os i glæden og den meditative proces omkring det, at skabe sprog og ord.

Gennem meditative øvelser i kombination med skrive- og sanseøvelser vil vi opdage et sprog, der ligger under det almindelige hverdagssprog og her opdage, at sproget kan være en direkte adgang til en dybere sansning af verden omkring os.

Skriverummet vil være blottet for forestillingen om perfektion. Vi vil i stedet dyrke det kontemplative, det overraskende, det uperfekte og det glædesfyldte i selve det at skrive.

Datoer 2019:

Fredag den 3.-5. maj.
Fredag den 15.-17.november

Ankomst fredag klokken 16.
Afgang søndag klokken 16.

Alle uanset skriveerfaring kan deltage.

Pris :

2950 kroner inklusive to overnatninger og alle måltider.
Eksternatkursister:
1950 kroner inklusive alle måltider. (Det er muligt at overnatte i telt som eksternatkursist. Telt skal selv medbringes).

Sted:
Kirsebærgården
Slettermosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sj.
Hjemmeside med rutebeskrivelse:
www.kirsebaegaarden.com

Afbestillingsregler:
Læs venligst afbestillingsregler inden tilmelding.

Tilmelding til Skriveretræte

    Navn og kontaktoplysninger

 

Tilmelding

Om Sofie Kragh-Müller

Skønlitterær forfatter med flere arbejdslegater fra bl.a. Statens Kunstfond. Romandebuterede i 2013 med den anmelderroste bog “Profetens datter” fulgt op af “Hvordan man slipper væk”. Skriver desuden tekster til musikgruppen LUCY BLOOM.

Har siden 2015 undervist på skriveforløbet “Det Vertikale Værksted – Bøn, prædiken og poesi” i Københavns Domkirke. Daglig leder af Forfatterskolen PS! Skolen for litteratur og mental sundhed.