Dagbog fra skriveatelieret

På min Substack-kanal kan få tilsendt mit nyhedsbrev, der giver et dybere indblik i arbejdet med at skrive en roman, udvikle en tegnet karaktér og gribe en idé.

Jeg er romanforfatter og har derudover udviklet de tegnede karakterer Knud og Lille-Fie. Min Substack-kanal hedder Dagbog fra Skriveatelieret og ved at tilmelde dig, bliver du inviteret direkte ind i værkstedet, hvor jeg hver dag arbejder med tekst eller tegning. Som særligt inviteret får du adgang til:

Knud og de tegnede karakterer
Følg med ud udviklingen af den lettere fortabte karakter “Knud”, når jeg hver uge sender en tegning ud, og få indblik i mine overvejelser og mit forhold til Knud.


Samtaler fra værkstedet
Følg med, når jeg taler med andre kunstnere, der som jeg lever som forfattere, dramatikere, musikere, tegneserieskabere mm. Vi taler om proces og ideer til fungerede og projekter vi måtte lægge i graven…

Radikal Kreativitet
Få adgang til det jeg kalder Radikal Kreativitet, som jeg blandt andet har udviklet med baggrund i mere end ti år som underviser i skrivekunst.

Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have fuld adgang til Dagbog fra skriveatelieret. – Hvis du fortryder kan du altid afmelde dig igen med et enkelt klik.

Tilmeld dig her:

Subscribe now

Indlæg sendes direkte til din indbakke. Du kan også hente the Substack app.

Bliv en del af et en interessegruppe og støt den enkelte kunstner.